• 01

  Përpunimi me CNC

  Përpunimi me CNC është zgjidhja më e mirë për personalizimin e pllakave të dorës dhe përpunimit të pjesëve, të cilat mund të plotësojnë kërkesat strikte të prodhimit, duke përfshirë tolerancat e ngushta, materialet speciale, strukturat komplekse, efikasitetin e prodhimit, etj.

 • 02

  Pjesë metalike

  Kombinimi i proceseve të avancuara të bluarjes CNC, tornimit dhe shkarkimit elektrik ndihmës dhe prerjes së telit, si dhe proceseve tipike të trajtimit të sipërfaqes së metalit, ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit të metaleve.

 • 03

  Përpunimi i torno

  Ne mund të prodhojmë produkte që mund të ofrojnë produkte që tejkalojnë pritjet tuaja.Makineritë e prodhimit që disponojmë mund t'i rezistojnë kushteve dhe mjediseve ekstreme të aplikacioneve të ndryshme pothuajse në çdo industri.

 • 04

  Përpunimi i plastikës

  GEEKEE përdor mbi 120 makineri dhe torno CNC me shumë boshte të pajisura me softuer më të avancuar.Ne kemi aftësinë për të prodhuar pjesë dhe produkte me forma komplekse gjeometrike.

KËSHILLA 1

Produkte të reja

 • + vite
  Eksperiencë profesionale


 • Hapësira e dyshemesë

 • +
  Madhësia e stafit

 • +
  Kapaciteti mujor

pse na zgjodhet ne

 • Ofroni shërbime profesionale një-për-një

  Në GEEKEE, ne ofrojmë shërbime të prodhimit të prototipimit të shpejtë me një ndalesë dhe shërbime të përpunimit dhe prodhimit të pjesëve me kosto efektive për të mbështetur çdo proces të zhvillimit të produktit tuaj, për t'ju ndihmuar të tregtoni më shpejt dhe të krijoni fitime më të mëdha për klientët.Keni nevojë për dhjetëra mijëra pjesë?Materialet e klasës së prodhimit?Gjeometri komplekse?Tolerancë e rreptë?Detaje të sakta?Ne jemi të përkushtuar për të përmbushur nevojat tuaja të projektimit dhe prodhimit çdo herë.Misioni ynë është t'ju ndihmojmë t'i ktheni idetë tuaja të egra në realitet popullor.

 • Aftësi e shkëlqyer për përpunimin e pjesëve

  Ne jemi partneri juaj më i mirë i prodhimit.Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh për t'ju ndihmuar të arrini përpunimin dhe prodhimin e shpejtë të pjesëve.Përvoja jonë e pasur në prodhim dhe aftësia për të integruar burimet na mundësojnë të përballojmë nevojat e çdo projekti prodhimi dhe të sigurojmë që pjesët tuaja të përmbushin gjithmonë standardet e cilësisë së lartë.Ne ofrojmë përpunim dhe prodhim të pjesëve të personalizuara, jo vetëm të kufizuara në përpunimin e kontrollit numerik dhe trajtimin e sipërfaqes, por edhe shërbimin me një ndalesë

 • Përvojë e pasur

  Duke qenë të angazhuar në industri për më shumë se dhjetë vjet, ne kemi pasur kontakte biznesi me klientët në mbarë botën dhe jemi vlerësuar gjerësisht.Ne përpiqemi të krijojmë konkurrencë ndërkombëtare.Ne jemi një zgjedhje shumë me kosto efektive.

Blogu ynë

 • lajme2

  22 Mendje e zakonshme për t'u mbajtur mend në përpunimin e makinës së gdhendjes precize CNC, Le të Mësojmë Së bashku

  Makinat e gdhendjes CNC janë të afta në përpunimin e saktë me mjete të vogla dhe kanë aftësinë për të bluar, bluar, shpuar dhe përgjim me shpejtësi të lartë.Ato përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme si industria 3C, industria e mykut dhe industria mjekësore.Ky artikull bashkë...

 • Makina gërryese me shumë boshte e ujit që pret aluminin

  Analiza e shkaqeve të tejkalimit të përpunimit CNC

  Duke u nisur nga praktika e prodhimit, ky artikull përmbledh problemet e zakonshme dhe metodat e përmirësimit në procesin e përpunimit CNC, si dhe mënyrën e zgjedhjes së tre faktorëve të rëndësishëm të shpejtësisë, shpejtësisë së furnizimit dhe thellësisë së prerjes në kategori të ndryshme aplikimi për referencën tuaj...

 • Lajme

  Dallimi midis tre, katër dhe pesë akseve

  Cili është ndryshimi midis 3-akseve, 4-boshteve dhe 5-boshteve në përpunimin CNC?Cilat janë avantazhet e tyre përkatëse?Cilat produkte janë të përshtatshme për përpunim?Përpunimi me CNC me tre boshte: Është forma më e thjeshtë dhe më e zakonshme e përpunimit.Kjo...

 • Si të lexoni vizatimet inxhinierike të CNC

  1. Është e nevojshme të sqarohet se çfarë lloj vizatimi është përftuar, nëse bëhet fjalë për vizatim montimi, diagram skematik, diagram skematik, apo vizatim pjesë, tabelë BOM.Llojet e ndryshme të grupeve të vizatimit duhet të shprehin informacione dhe fokus të ndryshëm;-Për punë mekanike...

 • Temperatura e lartë e verës ka ardhur dhe njohuritë për përdorimin e lëngut prerës dhe ftohjen e veglave të makinerive nuk duhet të jenë më të vogla.

  Kohët e fundit është nxehtë dhe nxehtë.Në sytë e punëtorëve të përpunimit, ne duhet të përballemi me të njëjtin lëng prerës "të nxehtë" gjatë gjithë vitit, kështu që mënyra se si të përdorim në mënyrë të arsyeshme lëngun prerës dhe të kontrollojmë temperaturën është gjithashtu një nga aftësitë tona të nevojshme.Tani le të ndajmë me ju disa mallra të thata....