• 01

  CNC обработка

  CNC обработката е најдоброто решение за приспособување на рачните табли и обработката на делови, што може да ги исполни строгите барања за производство, вклучувајќи тесни толеранции, специјални материјали, сложени структури, ефикасност на производството итн.

 • 02

  Метални делови

  Комбинацијата на напредни процеси со CNC глодање, вртење и помошно електрично празнење и сечење жици со три оски, четири оски и пет оски, како и типични процеси за обработка на метална површина, го прошири производниот капацитет на металите.

 • 03

  Обработка на струг

  Можеме да произведуваме производи кои можат да обезбедат производи што ги надминуваат вашите очекувања.Производните машини што ги имаме можат да ги издржат екстремните услови и опкружувања на различни апликации во речиси секоја индустрија.

 • 04

  Обработка на пластика

  GEEKEE користи над 120 повеќеоски CNC глодачи и стругови опремени со најсовремен софтвер.Имаме можност да произведуваме делови и производи со сложени геометриски форми.

СОВЕТ1

Нови Продукти

 • + години
  Професионално искуство


 • Простор на подот

 • +
  Големина на персоналот

 • +
  Месечен капацитет

Зошто да не изберете нас

 • Обезбедете професионални услуги еден-на-еден

  Во GEEKEE, ние обезбедуваме едношалтерски услуги за брзо производство на прототипови и економични услуги за обработка и производство на делови за да го поддржиме секој процес на развој на вашиот производ, да ви помогнеме да пазарите побрзо и да создадете поголем профит за клиентите.Ви требаат десетици илјади делови?Материјали за производствена класа?Комплексна геометрија?Строга толеранција?Прецизни детали?Ние сме посветени на исполнување на вашите потреби за дизајн и производство секој пат.Нашата мисија е да ви помогнеме да ги претворите вашите диви идеи во популарна реалност.

 • Одлична способност за обработка на делови

  Ние сме вашиот најдобар производствен партнер.Обезбедуваме серија решенија кои ќе ви помогнат да постигнете брза обработка и производство на делови.Нашето богато производствено искуство и способност да интегрираме ресурси ни овозможуваат да се справиме со потребите на кој било производствен проект и да се погрижиме вашите делови секогаш да ги исполнуваат стандардите за високи квалитет.Обезбедуваме приспособена обработка и производство на делови, не само ограничена на обработка со нумеричка контрола и површинска обработка, туку и еднократна услуга

 • Богато искуство

  Бидејќи сме ангажирани во индустријата повеќе од десет години, имавме деловни контакти со клиенти ширум светот и бевме широко пофалени.Ние се стремиме да создадеме меѓународна конкурентност.Ние сме високо рентабилен избор.

Нашиот блог

 • вести2

  22 здрав разум да се запамети во обработката на машината за прецизно гравирање со CNC, ајде да научиме заедно

  CNC машините за гравирање се вешти во прецизна обработка со мали алати и поседуваат способност за глодање, мелење, дупчење и тапкање со голема брзина.Тие се широко користени во различни области како што се индустријата 3C, индустријата за мувла и медицинската индустрија.Оваа статија ко...

 • Абразивна машина за воден млаз со повеќе оски што го сече алуминиумот

  Анализа на причините за пресечење на CNC обработка

  Почнувајќи од производствената пракса, овој напис ги сумира вообичаените проблеми и методите за подобрување во процесот на CNC обработка, како и како да ги изберете трите важни фактори на брзина, стапка на довод и длабочина на сечење во различни категории на апликации за вашата референца...

 • Вести

  Разликата помеѓу три, четири и пет оски

  Која е разликата помеѓу 3-оската, 4-оската и 5-оската во CNC обработката?Кои се нивните соодветни предности?Кои производи се погодни за преработка?CNC обработка со три оски: Тоа е наједноставниот и најчестиот облик на обработка.Овој ...

 • Како да ги прочитате инженерските цртежи на CNC

  1. Потребно е да се разјасни каков тип на цртеж се добива, дали се работи за монтажен цртеж, шематски дијаграм, шематски дијаграм или цртеж на дел, табела BOM.Различни видови групи за цртање треба да изразат различни информации и да се фокусираат;-За механичка постапка...

 • Пристигна високата температура во лето, а знаењето за употреба на течност за сечење и ладење на машински алати не треба да биде помало

  Во последно време е жешко и жешко.Во очите на машинските работници, треба да се соочуваме со истата „жешка“ течност за сечење во текот на целата година, па како разумно да ја користиме течноста за сечење и да ја контролираме температурата е исто така една од нашите неопходни вештини.Сега да споделиме со вас некои суви производи....